Informació sobre el llançament de Debian «sarge»

Debian GNU/Linux 3.1 (també anomenada Sarge) es va llançar el 6 de juny, de 2005. El nou llançament inclou molts canvis importants, descrits en la nostra nota de premsa i a les notes de llançament.

Debian GNU/Linux 3.1 s'ha reemplaçat per Debian GNU/Linux 4.0 (etch). Les actualitzacions de seguretat s'han descontinuat a partir del final de març de 2008.

Per obtenir i instal·lar Debian GNU/Linux 3.1, vegeu la pàgina d'informació d'instal·lació i el manual d'instal·lació. Per actualitzar des d'una versió antiga de Debian, vegeu les instruccions en les notes de llançaments.

Abans d'instal·lar Debian, si us plau llegiu el manual d'instal·lació. El manual d'instal·lació per a la vostra arquitectura conté instruccions i enllaços a tots els fitxers que necessiteu per a instal·lar.

Les següents arquitectures d'ordinador estan suportades en aquest llançament:

Contràriament als nostres desitjos, pot ser existeixen alguns problemes en el llançament, encara que s'ha declarat stable. Hem fet una llista dels problemes coneguts més importants, i sempre ens podeu informar d'altres problemes.

Finalment, però no menys important, tenim una llista de persones que mereixen ser reconegudes per haver fet aquesta versió possible.