LinuxTag

Hvornår: 23.-26. juni
Hvor: Karlsruhe, Tyskland
Yderligere oplysninger: http://www.linuxtag.org/

LinuxTag er den største og vigtigste messe og konference i Europa som dækker fri software og GNU/Linux. For fire år siden havde messen 17.000 besøgende (19.500 sidste år). Messens motto er Hvor .com møder .org. LinuxTag kombinerer både et fællesskabsmøde og en professionel messe med et stort antal virksomheder, og et gratis konferenceprogram af høj kvalitet.


Debians involvering

Debian-projektet vil være til stede med en stand. Den vil være placeret midt i det almindelige messeområde sammen med virksomhedsstande. Dette er omsider endnu en mulighed for at sætte ansigter og personligheder på navne og e-mail-adresser. Debian-projektet vil demonstrere sin distributionen på forskellige hardwareplatforme, men de fleste ikke-i386-arkitekturer vil blive demonstreret i Linux Ports-standen. Mange udviklere vil bemande standen.

En endagskonference kaldet Debian Day vil måske blive afholdt om torsdagen eller torsdagen, med udviklere og interesserede brugere som målgruppe.

Desuden vil Debian-projektet demonstrere installering af Debian, dagligt kl. 11.00, 14.00 og 17.00.

Sidst men ikke mindst, vil Debian-projektet igen uddele - takket være dets sponsorer - en særlig LinuxTag-DVD. Denne gang er det en DVD med den kommende stabile udgave, med kodenavnet "sarge", som kan starte både på x86- og PowerPC-arkitekturerne. Der vil også være cd'er tilgængelige til andre arkitekturer.

Hovedkoordinator: Jörg Jaspert

Relaterede links