Debian Conference 1

Kada: 2. - 5. srpnja
Gdje: Bordeaux, Francuska
Podrobnije informacije: http://lsm.abul.org/program/topic20/

LSM, Libre Software Meeting, nije tek još jedna Linux priredba: to je skupljanje libre (slobodnih) projekata i razvijatelja koje omogućuje organizacijama raširenima po svijetu da jednom godišnje imaju maksimalan broj članova (ili naprednih korisnika) sve na jednom mjestu, istovremeno. Oni mogu zajedno provesti pet dana kako bi poboljšali libre softver kroz diskusije, predavanja i `coding parties'. LSM je mjesto gdje slobodne organizacije ili "poduzeća" koja obično žive na Internetu postaju fizička stvarnost.

Javnost, privatne osobe, društva ili javne ustanove su, naravno, pozvane da upoznaju libre softver sastajući se sa sudionicima.


Upletenost Debiana

Kao i 2000., drugo izdanje Debian Konferencije - Debian Conference 1 - će se održavati za vrijeme trajanja LSM-a, koristeći infrastrukturu sastanka.

Priredba će početi "Govorom s Prijestolja", Ian Murdock i Bruce Perens su počasni gosti. Po prvi put ćemo moći predstaviti ljudski oblik maksimalnog broja Debian email adresa!

Debian Konferencija se održava za i od Debiana: ovisi o Debianovcima da odrede teme i prioritete. Uloga je organizatora da pruži mogućnosti.

Glavni koordinator: Thierry Laronde

Srodne veze