[ anterior ] [ Continguts ] [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ següent ]


Documentació de dselect per a novells
Capítol 1 - Introducció


Si us plau, tingueu en compte que podeu trobar les noves versions d'aquest fitxer en http://www.debian.org/doc/manuals/dselect-beginner/.

Aquest fitxer conté la documentació referent a dselect pels usuaris que el veuen per primera vegada, pretén servir-los d'ajuda per a que aconsegueixin instal·lar Debian amb èxit. No intentarà pas explicar-ho tot, així que quan entreu a dselect per primera vegada llegiu-vos detingudament les pantalles d'ajuda.

Si esteu frisós per aconseguir Debian com més aviat millor, llavors, no hauríeu d'usar dselect :-) El procediment d'instal·lació de Debian us permetrà executar tasksel, el qual us proporcionarà algunes tasques generalitzades que podreu usar per anar més ràpids en la selecció de programes.

dselect s'usa per a seleccionar quins paquets voldreu instal·lar (actualment hi han per sobre dels 8710 paquets en Debian 3.0). S'executarà durant la instal·lació, i donat a que es tracta d'un programa molt potent, així com una mica complex (ja que pot usar-se per al bé o el mal); es fa altament recomanable el tenir alguns coneixements previs del mateix.

dselect us guiarà a través del procés d'instal·lació tal i com segueix:

A mesura que aneu completant cada passa el programa us guiarà fins la que segueixi. Feu cada passa seguint el seu ordre numèric sense saltar-vos-en cap.

En aquest document parlarem d'iniciar una altra shell. Linux pot disposar de 6 sessions de consola obertes o shells alhora. Us podreu moure entre elles prement les combinacions Alt esquerra-F1 fins a Alt esquerra-F6 successivament (cada consola es correspondrà amb el nombre de la seva tecla de funció). La consola usada pel procés d'instal·lació serà la primera (també anomenada tty1), pel que si anèssiu a una altra hauríeu de prémer Alt esquerra-F1 per a tornar-hi.


[ anterior ] [ Continguts ] [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ següent ]


Documentació de dselect per a novells

Per Stéphane Bortzmeyer i d'altres debian-doc@lists.debian.org