Debian-projektet deltager i LSM/RMLL 2010

18. juni 2010

Debian-projekt er glad for at kunne annoncere, at det i år vil være repræsenteret ved begivenheden Libre Software Meeting / Rencontres Mondiales du Logiciel Libre (LSM/RMLL) i Bordeaux, Frankrig. På standen vil medlemmer af projektet være tilgængelige for spørgsmål og diskussioner, og vil give en forsmag på Debian 6.0 squeeze, som forventes at blive udgivet i år.

Debian-projektet inviterer brugere, udviklere og alle andre interesserede i at besøge standen og stille spørgsmål, diskutere tekniske problemstilling og møde Debian-projektet og dets udviklere personligt.

Der vil blive solgt ting så som t-shirts på standen.

Debian-relaterede foredrag

Fejludsletningsfest

For at hjælpe Debian på vej mod udgivelsen af squeeze, vil der under LSM/RMLL blive afholdt en fejludsletningsfest (BSP, Bug Squashing Party).

Selv hvis du ikke er Debian-udvikler, så længe du er interesseret i at hjælpe Debian med at rette alle åbne udgivelseskritiske fejl, er du velkommen ved festen. Der vil udviklere nok til stede, til at tage sig af dine NMU'er.

Der er nogle oplysninger om BSP'er og RC-fejludrydelse.

Koordinering af BSP'en sker på wikisiden.

Om LSM/RMLL

2010 Libre Software Meeting er en fri (som i fri tale) og gratis (som i gratis øl) ikke-kommerciel konference med foredrag, workshops og rundbordssamtaler om fri software og dets brugere. LSM's mål er at være et mødested for fri software-udviklere, brugere og deltagere.

LSM arrangeres i år sted i Bordeaux fra den 6. til 11. juli 2010, af lokale LUG'er og organisationer, med hjælp fra flere offentlige og private sponsorer.

Flere oplysninger findes på http://2010.rmll.info/?lang=en.

Om Debian

Debian-projektet blev grundlagt i 1993 af Ian Murdock, som et helt frit fællesskabsprojekt. Siden den gang, er projektet vokset til at være et af de største og mest indflydelsesrige open source-projekter. Over tretusinde frivillige fra hele verden samarbejder om at fremstille og vedligeholde Debian-software. Med oversættelser til over tredive sprog, og med understøttelse af et enormt antal computertyper, kalder Debian sig det universelle styresystem.

Kontaktoplysninger

Besøg Debians websider på https://www.debian.org/ for yderligere oplysninger eller send en mail på engelsk til <press@debian.org>. For spørgsmål om Debians stand eller fejludsletningsfesten, kontakt Xavier Oswald <xoswald@debian.org>.